Referenser

 

Under de mer än 15 år som jag har arbetat tillsammans med Wendy har hon alltid imponerat mig med sin yrkeskunskap och hur grundligt hon arbetar även in i minsta detalj. Hon är aldrig helt nöjd med en översättning förrän hennes kund eller kollega bekräftar att de också är nöjda. I vårt samarbete har jag alltid upplevt Wendy som flexibel, noggrann, ärlig och principfast. Det är ett nöje att arbeta tillsammans med henne och jag tvekar inte att rekommendera henne för översättningar eller redigeringsuppdrag för vilka hon själv anser sig vara kvalificerad.

Ian Hinchliffe, AB Språkman

 

Med Wendy som översättare behöver man aldrig oroa sig. Snabbt, noggrant, korrekt beskriver ditt arbete Wendy. Du betyder mycket i vårt arbete. Inte en gång på alla dessa år har vi fått någon anmärkning på översättningarna i våra utställningar – jag tror det är unikt.

Vanja Leander, grafiskformgivare hos Naturinformation AB

 

I högskolans och myndigheternas värld finns många begrepp och uttryck som kan vara svåra att översätta så att slutresultatet blir begripligt även för en läsare som inte är införstådd med det svenska högskoleväsendet. Därför är vi mycket glada över att kunna anlita Wendy Davies som översättare – Hennes översättningar har alltid hållit hög kvalitet och krävt ytterst lite efterbearbetning.

Hälsningar,
Martin, HR-specialist vid Stockholms konstnärliga högskola